anggur2 ku hidup subur..miahaha

Wednesday, May 19, 2010

it's bored being jobless..damn bored!
i've nothing to do..
makan tido on9
how bout da people out there yg x keje ek?
x bosan ke??
i'm dying here..hoho
juz complete my degree in science (nuclear science) @ UKM
ade x sape2 maw bg aku keje? aha
dlu mase study ase mcm2 nk wt..
nk ngk movie la
men games la
lyn fb smpai muntah!!
but now
da xde ape nk wt
x teringin plak nk wt ceme 2..
heh.
xpelaa..kind of boring la my post neh
korunk doakn ak cpt dpt keje k
nnt ak blnje eskrim mesia 20sen :))


6 comments:

aeinzaharuddin said...

ala gedik, cuba sabar sket. xsmpai sebulan lagi kot kau abes blaja. rest la dulu sebulan dua. pastu dah msk bulan ke3 baru lah kau risau kalau kau xkeje lagi. apply byk2, ade rezeki nnt, ade la eskem 20sen ntk aku =p

star_gazer said...

ahaha..gedik..even cara ko advice ni mcm nk kena bg pelempang je kt ko..tp ak ttp terharu n tacink dgn ayat ko..terase ade keikhlasan di situ...eeuuwww..ahahahahhaa..thnxx gedik..ak harap nnt anggur2 ak ni leh mati n busuk bile ak dpt keje..then ak leh la blnje ko eskrim anggur =p

p.a.n.a ★ ใกใ‚ƒใ‚“ said...

tolonglah hargai cuti yang kau ada Ain..kalau og, og cuti setahun dulu, buat part time, ronda2 Mesia ngn budak2 yang dah grad..

once kau dah kerja, takda masa dah kau nak ponteng dan tido tengahari

aeinzaharuddin said...

ouh. akan ku tunggu eskem3 mu aien. yela, 2posen je kan. xkn kau nak belanje satu je. so, skrg ni, advice aku, better kau pegi maen balik sume game kau kat fb tu. sunyi babe kau dah xlyn game2 tu. aku rasa mcm da xde saingan je. uhuk. xpe aien. aku sentiasa mendoa kan kwn2 aku murah rezeki, cepat keje dan cepat dpt jodoh. aminnnnnn :)kau jgn la lempang aku, aku ni dlm ati ada tmn T.T

star_gazer said...

kak pana..ni pon org duk cni enjoy la ni..kt uma xde kwn la..n ssh kua.ahaha..kalo kt cni de membe n ley kua2..hahaha..tp ye r nk kua2 bagai tp keje x ag..xde dwet r.ahahahaah

aein..okey la ak blnje 5 eskrim...rm1 tw..hahahaha..alaa ak mls da nk men game..tym exam mmg lyn gile game..skg x de slera ak ngk game 2..lgpon loading lmbt bhai..8 ari loading br dpt men games..ahahhahahahaah ak x lempang ko la..ak ni baek kn..ahahaa

Anonymous said...

i like diz post